Søknadsskjema laksefiske Nidelva 2023

Da er søknadsskjemaene for laksefiske i Nidelva 2023 her. Søknadene sendes TOFA på e-post eller sneglepost, de kan også leveres her på kontoret hos oss. Søknadene lastes ned fra vår hjemmeside www.tofa.no, de ligger under fanen nyheter. Info om vald og priser finner du også på vår hjemmeside under fanen laksefiske. Det er noen små justeringer av noen kort.

For vald 4. Renna har vi ikke fått tilslag på Svea ennå. Valdet selges derfor uten Svea, men det blir lagt til vis vi skulle få en ny leieavtale. De som søker vil da få muligheten til å frasi seg plassen, ettersom det vil bli et lite tillegg i prisen vis Svea kommer til.

Vald 5/6 Trekanten/Berghølen søkes som vanlig. Når søknadsfristen er utgått ser vi om det er nok søkere til å fortsette båt/turnusfiske som i dag, eller om det blir omgjort til døgn/sesongkort landfiske. Også her vil vi ha dialog med fiskerne.

Vald 7. Nydalsdammen fortsetter med de begrensningene som er i dag, det vil si valdgrensen videreføres fra 2022 sesongen. Det er fortsatt utfordringer med parkering både på østre og vestre bredd.

Søknadsfristen vil i år bli 15. desember, og trekningen vil bli i månedsskiftet januar/februar 2023.

Er det spørsmål rundt fiske er det bare og ta kontakt med oss enten på e-post tofa@tofa.org eller på telefon 95230510.

Søknadsskjema privat

Søknadsskjema lagfiske