Søknadsskjema laksefiske Nidelva 2024

Da er søknadsskjemaene for laksefiske i Nidelva 2024 her. Søknadene sendes TOFA på e-post eller sneglepost, de kan også leveres her på kontoret hos oss i Leirfossveien 76. Skjemaene lastes ned nederst på denne siden.
Info om vald og priser finner du også på vår hjemmeside under fanen laksefiske.
For vald 4. Renna har vi nå leiekontrakt med Svea, Nilsen og Horneberg. Det vil si at Renna framstår som i ”gamle dager”.
Vald 5/6 Trekanten/Berghølen søkes som vanlig. Når søknadsfristen er utgått ser vi om det er nok søkere til å fortsette båt/turnusfiske som i dag, eller om det blir omgjort til døgn/sesongkort landfiske. Her vil vi ha dialog med fiskerne.
Vald 7. Nydalsdammen åpner som ”fult” vald igjen. Det er fortsatt utfordringer med parkering både på østre og vestre bredd!
Selsbakkhøgda Borettslag sitt vald åpner også sesongen 2024. Her jobber vi med og forlenge avtalen vi har med retigheshaverene slik at vi fortsatt kan tilby døgnkort på valdet.
Søknadsfristen vil i år bli onsdag 20. desember 2023, og trekningen vil bli i månedsskiftet januar/februar 2024. Er det spørsmål rundt fiske er det bare og ta kontakt med oss enten på e-post: tofa@tofa.org eller på telefon 952 30 510.

Søknadsskjema 2024 privatsøknader

Søknadsskjema 2024 lagsøknader