Trekning av Laksefiske sesongen 2023

Årets trekning av laksefiske i Nidelva for sesongen 2023 ble unnagjort i kveld på TOFA-huset med vitners nærvær. I år var det kun Nydalsdammen samt Leirfosshølen og Kroppanhølen det var trekning. På Nydalsdammen var det 7 lag som «kjempet» om de 3 lagene der. De heldige var Hening Andre Urke, Geir Johnsen og Kay-Arne Olsen.
På Leirfossen og Kroppan var det totalt 40 forskjellige lag som kjempet om de forskjellige døgnene. I år hadde veldig mange lag søkt om de samme datoene, derfor ble det noen lag som ikke fikk tildelt fiske i år. Som dere ser ut i fra tabellene er det en del restdøgn igjen på både Leirfossen og på Kroppan. Disse døgnene selges etter førstemann til mølla prinsippet, der vi åpner for e-poster klokken 12.00 i morgen fredag 10. februar. Det er ikke noe poeng og sende klokken 10.00, da det er e-poster etter 12.00 som prioriteres først. E-post sendes til tofa@tofa.org
Det er fortsatt ledige sesongkort på vald2. Stryket og på vald 4. Renna. Send oss en e-post på tofa@tofa.org vis du ønsker sesongkort her. Info om våre vald og prisliste finner dere på vår hjemmeside www.tofa.no under fanen laksefiske.

Hei, Da er det fredag formiddag og vi har fått summert «runde to» av ønsker om fiskedøgn på Leirfossen og Kroppan. Det var flere lag som ønsket et par datoer, så her har vi trukket på kontoret. De som fikk tildelt fiskedøgn var:
Leirfossen: 16.aug Sandberg, 30.aug Moxnes.
Kroppan: 08.jun Moholt, 12.jun TJFF Laksefiskekurs, 09.aug Sollihaug, 15.aug Riise, 23.aug Riise.
Det betyr at det fortsatt er ledig:
Leirfossen: 24 -26 – 28 august
Kroppan: 02 – 04- 06 jun. og 19 – 21 – 25 – 27 aug.

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.