Damenes-Dag og Ungdomsfiskedag

Torsdag 28. juli inviterer TOFA til Ungdoms-fiskedag på Kroppan, vi inviterer i samme slengen til Damenes dag på Leirfossen onsdag 13.juli.
Dagene starter klokken 12.00 og vi fisker utover dagen til rundt klokken 18.00.
Ta med eget utstyr hvis du har, vis ikke har vi noe til utlån. Mat og drikke tar en med etter eget ønske.
Dagen er lagt opp slik at det skal fiskes fra land, samt at vi prøver så langt det er mulig og gi alle en harlingtur på elva i båt. Det vil være flere flinke instruktører til stede som kan instruere i teknikkene rundt laksefiske.
Vi har satt et "tak" på ca. 10 deltagere pr arrangement, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Påmelding skal kun skje på e-post: tofa@tofa.org.
For Ungdoms-fiskedagen har vi i utgangspunktet satt et aldersspenn på 12-16 år, men vi vil være noe fleksibel her. Her må påmeldingen inneholde navn og telefon nummer til foresatte som kan nåes den aktuelle dagen.

Anonym registrering i Laksebørs

Hei alle laksefiskere. Det begynner og komme fangster fra Nidelva på Laksebørsen. Vi oppdaget i dag at det er mulig og legge inn fisk med anonymt navn eller vald. Det er ikke lov og legge inn fangst anonymt, selv om det er mulig i Elveguiden sin børs.


Registrering av fangst i ny laksebørs

Her kommer en enkel beskrivelse på hvordan en registrerer fangst i den nye laksebørsen:

Registrering av fangs laksebørs


Ny hjemmeside

Vi er stolte av og kunne presentere vår nye hjemmeside. Vi håper dere vil sette pris på både layout og innhold. Vi ønsker selvfølgelig tilbakemeldinger på feil og hva dere eventuelt måtte ønske av innhold på siden. Vi vil prøve og få lagd en god del videosnutter som etter hvert vil bli publisert på vår You tube kanal tofaTV.


Lukeåpning Nedre Leirfoss

Da fikk vi beskjeden vi hadde "fryktet", på grunn av det varme være er det nå full fart på snø-smeltingen i Tydal. Vannstanden på Rathe nå er 180 kubikk og den vi i løpet av formiddagen stige til 240 kubikk. Statkraft håpet og holde vannstanden på 240 kubikk igjennom helga, men fra fra mandag kan vannstanden igjen øke. Det vil si at det i løpet av dagen vil gå ca. 40 kubikk i overløp på Nedre Leirfoss. Alle som ferdes langs Nidelva må ta forhåndsregler da det kan bli voldsomme krefter i sving.


Sesongkort og Grunneierkort 2021

Vi minner om at sesongkortfiskere og grunneiere kan nå hente sine fiskekort hos oss i Leirfossveien 76. Hvis du kommer i kontortiden kan det være lurt og ringe oss først, da vi er en god del på farten om dagen. Torsdag 20. mai og onsdag 26. mai vil det bli "kveldsåpent" mellom 18.00-20.00 for avhenting av fiskekort, skjellprøvekonvolutter, fiskeregler osv.


Nydaldammen Døgnkort

Som de fleste har fått med seg er/blir det store utfordringer med fiskeutøvelsen på Nydalsdammen i sesongene 2021 til 2023. Valdet vil i løpet av sesongen 2021 bli innkortet og det kan forekomme dager der fiske faller bort ved sprengning eller lignende. Parkering og tilkomst vil også bli en utfordring. TOFA vil allikevel selge døgnkort, MEN hvis du kjøper kort , er det på "eget" ansvar. TOFA vil ikke erstatte kort som følge av stengt vald pga av anleggsarbeid eller lignende! Døgnkortene ligger nå ute på inatur.no Vi har også to ledige sesongkort på Renna og flere ledige sesongkort på Stryket og Trekanten/Berghølen.